Catalunya 1714: la Guerra de Successió - ohDigital

Catalunya 1714: la Guerra de Successió

Autor ohDigital

 • Fecha de publicación: 2014-06-19
 • Género: Europa
Score: 5
5
From 6 Ratings

Descripción

Catalunya 1714: la Guerra de Successió és un llibre descriptiu sobre els fets històrics ocorreguts, les seves causes i  les seves conseqüències immediates. L'estil senzill, directe i rigorós fa d'aquesta edició una guia única per conèixer els esdeveniments data per data i poble per poble. El format digital incorpora gràfics, galeries d'imatges, geolocalitzacions, notes i mapes interactius com a elements que complementen i amenitzen la lectura. El llibre conclou amb un recorregut turístic per les principals poblacions, testimonis directes del desenllaç del conflicte fa 300 anys.

Conté els apartats següents:
· Antecedents i fets històrics: Felip V i les Corts catalanes, austriacisme a Catalunya, la Guerra de Successió, successió d'esdeveniments, conseqüències.
· Ruta pels escenaris de la guerra: Vic, Lleida, Tortosa, Girona, Tarragona, Manresa, Terrassa, la Seu d'Urgell, Solsona, Montseny, Montserrat, Talamanca, Barcelona, Cardona (ampliables en properes actualitzacions).
· Fonts.

Comentarios

 • Fantàstic

  5
  Por Cesca Soler
  Llibre fantàstic, i destaca pel material fotogràfic
 • Magnific llibre tant des del punt de vista històric com geogràfic, sobre la guerra de successió

  5
  Por Joan Badi
  Magnifica publicació tant per fer-se una idea ràpida dels fets de 1714 com per poder aprofundir-hi més; fins i tot serveix de guia per visitar els principals escenaris de la guerra, i de passada, fer un cop d'ull als principals llocs d'interès d'aquests pobles i ciutats.